2013. június 15., szombat

Marcsi & Dávid

2012 szeptemberben dekoráltam egy esküvőt Tahitótfaluban, egy ifjúsági táborban.

A párról röviden: a feleség zeneszerető, zongorázik, a férj hobbifotós. Angliában élnek, szeretnek kirándulni, utazni. Így az alap koncepció egy térképekkel, ládikákkal, léghajókkal dekorált kirándulós, utazós 'minden' volt.
Sajnos a retró térképek még az antikváriumokban is drágák, ezért a térképek helyett kották lettek. Kottából viszont sikerült szereznem vicces régi magyar szerelmesdalos illusztrált borítójúakat is. :) Kottákból készítettük a szív alakú konfettiket, a kisebb feliratokat, néhány kézzel készült lampion is ezzel volt dekorálva.

Mivel kevés pénzből gazdálkodtam, és a szép erdei környezet adott volt, ezért a rusztikus, naturális irányvonal volt a meghatározó. Ehhez hozzájött a krétával írható táblák ötlete (angolul "blackboard vagy chalkboard wedding" címszó alatt lehet találni). Lényegében feketére festett, krétával írható táblák, mint a suliban.

A táblák: valójában farostlemezek, lefestve fekete festékkel.




A szertartás a szabadban volt:





Az édes gyűrűhordozó a kincsesládikával:
 

Papírmasé lampionok = lufi+papír+tapétaragasztó+ levelek, kották, szalvéták, bármi.



A szalvéta IKEA-s volt, már nem lehet kapni, de ilyen hegyes, erdős, léghajós mintája volt. Készült belőle jó pár lampion. (Az IKEA szalvétáit amúgy nagyon szeretem! Olcsók, és nagyon jópofa mintáik vannak.)


A vázák: befőttesüveg raffiával átkötve, és kész is! Olcsó, egyszerű, szép.
Az a gyönyörű kékeszöld levél pedig eukaliptusz, az új kedvenc zöldem!


Ez az asztal a büszkeségem :D. Több ilyen "felirat" is volt az esküvőn, az "m" és a "d" betűk nem véletlen lettek más betűtípussal írva...


A vendégkönyv is léghajós volt, én készítettem, és volt hozzá egyedi gravírozott toll is:  
 



Vacsi:
 Ez egy meglepi volt. Kis cetliken üzenetet lehetett írni a párnak, beletenni ebbe a kézzel készült kis londoni telefonfülkébe, amit a pár 10 év múlva nyithat majd ki.



Maga az esküvő egy ifjúsági táborban volt, az erdő "mélyén". Útközben voltak kitéve a főútra és az erdőben a fákon is táblák, de sajnos csak ez az egy lett lefotózva:


A képeket egyébként a férjem készítette, aki az esküvőt is fotózta. Honlap: www.adamfoto.com  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése